PHAEO-DROOM
Wij streven naar de perfecte phaeo...maar voor ons kent perfectie geen einde
0. Home 1.Wie zijn wij ?2.wat kweken wij 3.artikels4.Huisvesting5.Tentoonstellingen6.kweek 7.Te koop8.contact Phaeo
0. HomeBeste bezoeker,


Welkom op onze website, hopelijk vindt u hier alles wat u nodig hebt...


Samen met mijn schoonbroer, Jan Van Crombrugge , proberen wij al enkele jaren de perfecte phaeo-kanarie te kweken maar dit is niet zo eenvoudig als het lijkt, aangezien perfectie voor ons geen einde kent.

Mijn schoonbroer is de architect van onze droom.Hij is de man die steeds op zoek gaat naar nieuwigheden en die probeert te integreren in onze kweek. Elk jaar opnieuw selecteert hij onze koppels met het oog op het kweken van nog betere phaeo's. Wanneer u onze kweekresultaten bekijkt, ziet u hoe breed zijn vogelkennis is. Verder selecteert hij ook de vogels die onze volières mogen verlaten en verkocht mogen worden.

Samen , staan wij in voor de kweek en de dagelijkse vezorging van onze vogels.

Ikzelf, Luc  Van den Eynde , neem de tentoonstellingen voor mijn rekening. Enkele weken voor de tentoonstellingen, probeer ik onze vogels in de perfecte conditie te brengen. Zoals u wel zult begrijpen, kruipt hier veel tijd en werk in, maar dit is nu net mijn specialiteit. Met mijn goede zorgen en geduld, raken onze vogels steeds klaar voor de wedstrijden.

Verder neem ik ook de verkoop van onze vogels voor mijn rekening aangezien ik het makkelijkst bereikbaar ben.

Na al die jaren, zijn wij zeer blij om onze passie door te kunnen geven aan de jongere generatie. Als fiere vader heb ik mijn zoon, Van den Eynde Jarrit, mogen verwelkomen. Na vele jaren zijn ogen de kost te hebben gegeven, wil hij nu zijn steentje bijdragen aan onze droom. Volledig uitgerust neemt hij de kweek van onze phaeo-mozaïek voor zijn rekening. Verder kunnen wij steeds op hem rekenen wanneer de vogels geselecteerd worden voor de kweek of voor de verkoop.Bedankt voor uw bezoek en neem gerust een kijkje op onze site...Vriendelijke groeten,


Luc Van den Eynde                       Jan Van Crombrugge               Jarrit Van den Eynde